Szkolenie pt. „Zarządzanie wynikiem w gastronomii hotelowej” to solidna i konkretna dawka wiedzy przekazywana uczestnikom w przystępny i ciekawy sposób. W trakcie wykładu zostaną omówione podstawowe parametry z zarządzania kosztem surowca, tj. food cost i menu engineering, a także procedury operacyjne, w tym remanent „spis z natury”, zadania działu sprzedaży, koordynatorów księgowości czy szefów kuchni. Ekspert prowadzący szkolenie przedstawi również najciekawsze studia przypadku i odpowie na wszelkie pytania uczestników.
Autorem szkolenia jest Grzegorz Kazubski, znany na rynku gastronomicznym praktyk z wieloletnim doświadczeniem w zarządzaniu restauracjami, a aktualnie dyrektor generalny hotelu Malbork by DeSilva. Grzegorz Kazubski pełnił wcześniej stanowisko dyrektora ds. gastronomii w Hotelu TED, zarządzał Centrum Szkoleniowym Makro Cash & Carry Polska, a także przez wiele lat pełnił funkcję kierownika zespołu ds. produkcji gastronomicznej w Grupie Orbis SA.
Cykl szkoleń obejmuje spotkania w 14 miastach. Koszt dla członków IGHP wynosi 299 zł + VAT, dla członków Harmony Polish Hotels 399 zł + VAT, a pozostałych 499 zł + VAT.
Harmonogram i linki do zapisów znajdują się poniżej. Wkrótce kolejne terminy!
Kraków, 24.11.2018 - https://gkrakow.konfeo.com/pl/groups
Gdańsk, 08.12.2018 - https://ggdansk.konfeo.com/pl/groups
Kołobrzeg, 15.12.2018 - https://gkolobrzeg.konfeo.com/pl/groups
Katowice, 26.01.2019 - https://gkatowice.konfeo.com/pl/groups
Lubin, 02.02.2019 - https://glublin.konfeo.com/pl/groups/
Kielce, 16.02.2019 - https://gkielce.konfeo.com/pl/groups
Bydgoszcz, 23.02.2019 - https://gbydgoszcz.konfeo.com/pl/groups
Warszawa, 09.03.2019 - https://gwarszawa.konfeo.com/pl/groups
Białystok, 23.03.3019 - https://gbialystok.konfeo.com/pl/groups
Wrocław, 11.05.2019 - https://gwroclaw.konfeo.com/pl/groups
Olsztyn, 18.05.2019 - https://golsztyn.konfeo.com/pl/groups
Poznań, 25.05.2019 - https://gpoznan.konfeo.com/pl/groups