Panini jest również dostępne w wersji mięsnej: z kurczakiem i wędzonym serem. Do kanapki można zamówić frytki. Idąc włoskim trendem Szef Kuchni oferuje dwa rodzaje past w tym nowość: Wegetariańskie spaghetti à la Bolognese z soją .
Start hotel Atos** zaprasza również na tradycyjne zupy, dania główne oraz desery. Start hotel Aramis * w trosce o zdrowie swoich Gości wprowadził grillowane kanapki w wersji z razowym pieczywem. Poza tym Szef Kuchni rekomenduje wybór pierogów, w tym m.in. pierogi kresowe z ziemniakami i cebulą. Koneserom słodyczy polecamy puchar lodów z owocami i bitą śmietaną. Codziennie na amatorów rozgrzewających dań czeka zupa dnia w atrakcyjnej cenie. - Pracując nad nowym menu myśleliśmy o tym, czego szukają nasi Goście w restauracji. Staramy się swoim menu dać wybór każdemu, kto odwiedza nasz hotel, dlatego pojawiają się pozycje wegetariańskie jak i mięsne, dania kuchni europejskiej, ale również tradycyjne dania kuchni polskiej.
Mamy nadzieję, że każdy znajdzie coś dla siebie. – powiedział Karol Grądzki – Zastępca Szefa Kuchni Restauracji Start hotel Atos**.
Zapraszamy!