Nowe menu w hotelach Atos** i Aramis*

25.10.2015
  1. Strona główna
  2. Aktualności
  3. Szczegóły aktualności

24 października dwa hotele sieci SATORIA GROUP SA wprowadziły nowe menu w swoich restauracjach. Start hotel Atos ** w zgodzie z obecnymi trendami kulinarnymi zaprezentował wegetariańskie panini w dwóch odsłonach: z duszonym szpinakiem, suszonymi pomidorami i czosnkiem niedźwiedzim oraz z serem mozzarella i świeżą bazylią. 

Panini jest również dostępne w wersji mięsnej: z kurczakiem i wędzonym serem. Do kanapki można zamówić frytki. Idąc włoskim trendem Szef Kuchni oferuje dwa rodzaje past w tym nowość: Wegetariańskie spaghetti à la Bolognese z soją .

Start hotel Atos** zaprasza również na tradycyjne zupy, dania główne oraz desery. Start hotel Aramis * w trosce o zdrowie swoich Gości wprowadził grillowane kanapki w wersji z razowym pieczywem. Poza tym Szef Kuchni rekomenduje wybór pierogów, w tym m.in. pierogi kresowe z ziemniakami i cebulą. Koneserom słodyczy polecamy puchar lodów z owocami i bitą śmietaną. Codziennie na amatorów rozgrzewających dań czeka zupa dnia w atrakcyjnej cenie. - Pracując nad nowym menu myśleliśmy o tym, czego szukają nasi Goście w restauracji. Staramy się swoim menu dać wybór każdemu, kto odwiedza nasz hotel, dlatego pojawiają się pozycje wegetariańskie jak i mięsne, dania kuchni europejskiej, ale również tradycyjne dania kuchni polskiej.

Mamy nadzieję, że każdy znajdzie coś dla siebie. – powiedział Karol Grądzki – Zastępca Szefa Kuchni Restauracji Start hotel Atos**.
 
Zapraszamy!

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij