Menu sezonowe w Best Western Hotel Felix

07.06.2016
  1. Strona główna
  2. Aktualności
  3. Szczegóły aktualności

W czerwcu zapraszamy na lekkie i orzeźwiające menu sezonowe do praskiego hotelu Grupy SATORIA.

Szef Kuchni Łukasz Gzowski bazując na produktach dostępnych w miesiącach letnich przygotował nowe propozycje, które zadowolą najbardziej wyszukanych smakoszy. Degustację menu sezonowego warto rozpocząć od botwinki z jajkiem przepiórczym. Jako danie główne proponujemy risotto ogórkowe z bakłażanem i grillowaną perliczką.

Na miłośników deserów czeka krem orzechowy z karmelizowanym rabarbarem. - Przygotowując nowe menu sezonowe chciałem wykorzystać ogólnodostępne produkty, które każdy z nas wykorzystuje w swojej kuchni i połączyć ich wyjątkowe smaki i aromaty w zaskakujący sposób. Mam nadzieję, że moje propozycje zyskają uznanie wśród naszych Gości. Zapraszam do restauracji Nova na degustację nowego menu sezonowego- powiedział Łukasz Gzowski, Szef Restauracji Nova w Best Western Hotel Felix.

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij