Wyposażasz obiekt? Uzupełniasz zapasy? Szukasz inspiracji?
TARGI GASTRO-HOTEL
Kołobrzeg 17 – 19 kwietnia 2024 - Hala Milenium
Na targach znajdziecie Państwo m.in.:
· nowości branżowe
· porady dotyczące marketingu internetowego – Sebastian Kwiatkowski (sala konferencyjna- rezerwacja miejsc)
· szkolenie S4H- sala konferencyjna
· pokazy kulinarne szefów kuchni – stoisko Selgros
· pokazy kulinarne Stowarzyszenia Euro Toques Polska
Na scenie gotują dla Państwa szefowie kuchni:
· Tadeusz Czapla Szef kuchni w Restauracji Pod Żaglami w Jastrzębiu Zdrój, laureat konkursów kulinarnych, sędzia kulinarny, master class ufs.
· Lucyna Haluch Prezes fundacji Wiedza Umiejętność Rozwój w Gorlicach od roku w Zarządzie Euro-Toques Polska kucharz, doradca kulinarny ,trener gastronomiczny egzaminator i juror kulinarny od 30 lat zajmuje się gastronomią która jest jej pasją życia.
· Krzysztof Kaim kucharz z wieloletnim stażem pracy. Swoją przygodę z gastronomią rozpoczął w 2006 r. Z sukcesem prezentował się na konkursach kulinarnych, zajmując pierwsze miejsca m.in. w Festiwalach Smaku, oraz Kulinarny Talent Małopolski. Prowadzi szkolenia kulinarne o tematyce „Kuchnie Świata”. Pracował jako kucharz, oraz szef kuchni w renomowanych restauracjach w Polsce oraz zagranicą m.in. w Anglii, Francji i Hiszpanii. Odbył staż: w restauracji Martin Berasategui *** Michelina-Hiszpania, następnie w restauracji Senses * Michelina- Warszawa, oraz staż w restauracji N 31- Roberta Sowy- Warszawa.
Dnia 17 kwiecień
Temat dnia " Zasmakuj smaków kuchni Śląskiej "
wejścia godz 11, 13, 15
Dzień 18. kwietnia
Temat dnia " Beskid Niski w pigułce"
wejścia godz 11,13, 15
Dzień 19 kwietnia
Temat dnia :" Dziś króluje kuchnia Mazowsza"
wejścia godz 11, 13
Targi Gastro-Hotel to możliwość spotkań pomiędzy osobami z branży HoReCa a wystawcami - czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno-hotelarskiego oraz dla cukierni, piekarni i spa&wellness.
Znajdziecie tu Państwo kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji m.in.:
artykuły wyposażenia wnętrz, tapety, wykładziny, posadzki, lampy, tekstylia, środki czystości, urządzenia pralnicze, urządzenia gastronomiczne, porcelana, szkło barmańskie, artykuły spożywcze, półprodukty, nowinki techniczne i oprogramowanie , produkty i usługi w zakresie bezpieczeństwa i dostępu do pomieszczeń i budynków, rozwiązania automatyzacji procesów sprzedaży, komunikacji oraz logistyki.
Szczegółowy program/lista wystawców/ atrakcje na http://www.gastro-hotel.pl
Wstęp na targi bezpłatny- obowiązuje rejestracja (biuro@gastro-hotel.pl) lub na recepcji
UWAGA!!
Wypełnij kupon rejestracyjny i skorzystaj z bezpłatnej promocji swojego obiektu!
Przyjdź na targi w Kołobrzegu i weź ze sobą ulotki reklamowe z obiektu. To niepowtarzalna okazja do bezpłatnej promocji Waszego obiektu przed sezonem wśród tysięcy mieszkańców Śląska odwiedzających targi turystyczne w Chorzowie w dniach 24 - 26 maja 2024 ( http://www.atrakcje-regionow.pl)
Targi Gastro-Hotel 17 - 19 kwietnia 2024
Hala Milenium, ul. Łopuskiego 38
78-100 Kołobrzeg
Bezpłatny parking 500 metrów od hali przy ul. Śliwińskiego (obok stadionu)
Gastro - Hotel to impreza wystawienniczo - szkoleniowa, z którą docieramy bezpośrednio na obszary wzmożonego ruchu turystycznego w Polsce.
Targi Gastro Hotel to możliwość spotkań pomiędzy wystawcami, czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno – hotelarskiego a osobami z branży związanymi na co dzień z gastronomią oraz hotelarstwem. W trakcie każdej edycji targów dokładamy wszelkich starań, aby przygotować dla naszych gości kompendium wiedzy o nowościach i trendach branżowych, a także szereg atrakcyjnych punktów programu min. ciekawe pokazy, konkursy, szkolenia i degustacje.
IGHP objeła patronatem także i tą, 32 edycję Targów.