Każdy detal i kojąca kolorystyka z nutą międzywojennej dekadencji zapewniają niepowtarzalne doznania estetyczne. Doskonała lokalizacja przy szerokiej, piaszczystej plaży oraz widok na morze wprowadzają w klimat wakacyjnego kurortu. Hotel osłonięty zielenią Parku Nadmorskiego idealnie wpisuje się w marynistyczny krajobraz wakacyjnego kurortu.
Atutem hotelu jest nie tylko oddalana o 20 metrów plaża, ale również kuchnia. Znakomite śniadanie i kolacje Szef Kuchni – Rafał Durka wzbogaca produktami sezonowymi. Warto także skosztować wykwintnych dań à la carte oraz aromatycznej małej czarnej w stylowej kawiarni.
„Przyznaję, mieliśmy ogromną tremę przed przyjazdem pierwszych Gości, ale miesiąc po otwarciu mogę powiedzieć, że zdaliśmy ten egzamin na piątkę. Cieszę się, że udało nie nam stworzyć wyjątkową atmosferę, którą docenili nasi Gości wystawiając nam tak wiele pochlebnych opinii.”– skomentowała sukces Marta Kustosz, Dyrektor Diune Hotel***** & Resort.
Diune Hotel***** & Resort funkcjonuje w systemie condo, a właściciele apartamentów mogą liczyć nawet na 7% stopę zwrotu z zainwestowanego kapitału. Ceny dostępnych jeszcze w sprzedaży pokoi rozpoczynają się od 8 tys. zł netto za m2, a za najdroższy 88-metrowy apartament trzeba zapłacić ponad 2 mln zł.